Lidt om mig

For 33 år siden, fik jeg min første cykel. En ganske almindelig børne cykel, og de første gange væltede jeg konstant. Kan huske min første tur til kolonihaven, der brugte jeg mere tid i folks hække og at støtte mig op af alt og alle. Men koden blev knækket og balancen fundet. For blot 2 år senere cyklede jeg 90km på en dag. Hvilket selv ikke mine forældre troede jeg kunne.

Jeg har siden hen fået cyklet mange 1000km. For (næsten) alt transport foregik på cykel. Om det var på vej til skole, sport eller fritidsjobbet, så var det cyklen der blev brugt.
Ud over det, så kørte jeg også cykelløb og trænede på racercyklen.

Er født og opvokset på Bornholm, og har bla kørt cykelløbet Bornholm Rundt umådelig mange gange. Aller første gang, var jeg nok 10år og det foregik på en alm cykel. Da vi nåede op omkring Gudhjem, styrede jeg ned af en bakke. Og skrabede både den ene arm og ben halvt til blods, men fortsatte det gjorde jeg, for det var mit første løb, og det SKULLE gennemføres. Hvilket det også blev.

Jeg fik min første racercykel som 14 årig. En flot blå racer, og den racercykel har jeg stadig 24år senere. Den har dog holdt en pause på omkring 15år. Da der kom familie og børn i mellem mig og cyklingen. Men i år bestemte jeg at cyklingen skulle genoptages, for bilen skulle skrottes, og der stod ikke lige til en ny bil i budgettet. Så måtte cyklen frem igen, og jeg havde sat et mål, at når jeg blev 40år  skulle jeg køre Tøserunden. Men det blev klaret før tid, og nu er jeg total bidt af at cykle.


                                                           Min 24år gamle racer :-)


Er medlem af Næstved Cykel-Motion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar