torsdag den 8. marts 2018

Virtu Pro Bike - hvad er det ??

Flere har spurgt hvad det er for en cykel og hvordan den fungere. 
Så vil her prøve at forklare lidt om, hvad det er for en slags cykel.

På Virtu Pro hjemmeside, står der følgende om cyklen:
Med et mageløst design, innovation og avanceret software, er VirtuPro, som taget ud af DNA’et på professionel cykelsport og tilpasset til brugere på alle niveauer.
Kombinationen af interaktiv ruteafspilning, der styrer den patenterede magnetbremse, som automatisk justerer belastning i forhold til stigninger samt elektronisk gearskift og online multiplayer, revolutionerer VirtuPro® indendørs cykling og løfter oplevelsen til et helt nyt plan.

Cyklen er en blanding af spinning og racercykel, hvor man har en skærm foran med rutevisning på. Ruten er en afspilning af en rigtig rute, så man får fornemmelsen af at være der virkeligt.
På skærmen kan man se hastighed, watt, stigning, tid og puls.

Fra Virtu Pro hjemmesiden:
VirtuPro lader dig køre de famøse ruter fra din egen tablet, TV eller storskærm. Hastigheden overføres 1:1 til din skærm, imens softwaren automatisk justerer belastningen i forhold til stigninger og nedkørsler på ruten. For et mere naturtro islæt er VirtuPro udstyret med realistisk gearskift og bremsesystem, der betjenes fra styret, hvilket gør det muligt for rytteren at lade sig falde tilbage eller sprinte væk.

Personligt er jeg rigtig glad for, at køre på Virtu Pro i motionscenteret og man kan give den så meget gas man vil, eller bare ta en rolig tur, hvis det er det man vil. 

Der er både flade ruter og hårde bjergkørsel i ind og udland.

Samt man kan køre solo eller i gruppe og angående belastningen, så kan man i starten sætte den efter, hvor hårdt man vil køre. Om det skal være med "handicap" eller the real thing.

I kan læse meget mere om den på https://www.virtuprocycling.dk/

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar